Nagykereskedelem

A nagykereskedelmmel foglalkozó szervezetek jellemzően nagy darabszámban, alacsony árréssel értékesítik termékeiket. Versenyelőnyüket a vevői igények minél gyorsabb és pontosabb kiszolgálása adja, amelyhez elengedhetetlen a az értékesítés és a rendelésfelvétel támogatása, az árazáspolitika érvényesítése, a kedvezmények és akciók kampányszerű, precíz kezelése, valamint a külső és belső logisztika hatékony szervezése.

VERK/400 nagykereskedelem funkciók

Értékesítés

A VERK/400 beépített, testreszabható, rugalmas értékesítési folyamatokkal támogatja munkát - igény esetén pedig mobil, helyszíni üzletkötésre optimalizált (SFA) rendszerrel is kiegészíthető. A VERK/400 árazási, kedvezmény és akciókezelési, valamint tömeges eladási árképzési funkciók széles palettáját kínálja.


Értékesítés-támogatás

A VERK/400 értékesítési feladatokat támogató funkciói között olyanok is megtalálhatók, mint az üzletkötői jutalékok automatikus elszámolása, a vevői hűségpontok kezelése, az utólagosan elszámolt vevői bónuszok kezelése, a vevői szerződések nyilvántartása, vagy épp a call-center modul.


Járatkezelés

A VERK/400 átfogó járatkezelési megoldást kínál; térképen megjeleníthető túratervezéssel, komissiózással, tartozáskezeléssel, visszáru és göngyöleg elszámolással, készpénz elszámolással, sofőr jutalékszámítással és fuvardíj-kezeléssel. On-line kapcsolattal lehetőség van helyszíni bizonylatolásra is.


Készletgazdálkodás

A VERK/400 raktári lokáció és/vagy lejárat szinten képes kezelni a készleteket. A telephelyek közötti áttárolásokat, valamint az eszközkihelyezési és -visszatárolási folyamatokat zártan kezeli. A hóvégi készletzárás és -elszámolás mérlegelt és FIFO árképzéssel, automatikus főkönyvi feladási lehetőséggel kezelt.


Leltár

A leltározási folyamat leltárlistával vagy leltárjeggyel, egyszeres és kétszeres rögzítéssel, valamint papír alapon, vagy mobil eszközzel támogatott.


Pénzügy és számvitel

A sztenderd pénzügy-számvitel mellett a vezetői számvitel és kontrolling is támogatott. Funkciók: cash-flow menedzsment, vevői hitellimit, korosítás, fizetési felszólítások, késedelmi kamatok és behajtás kezelése. A szabályozott üzleti folyamatok előkontírozásával minimalizálható a kézzel végrehajtandó könyvelési feladatok száma.

További funkciók: elektronikus bank kezelés, pénztárak kezelése, belső elszámolási egységek (költséghelyek) kezelése.


Kontrolling

Tervezés-kontrolling területen biztosított az; értékesítési forgalom- ill. költség- és eredménytervezés, a bázis szemléletű vagy egyedi tervek készítése, a terv/tény elemzés, valamint a szervezeti egység, vevő, termékcsoport és termékszintű fedezet kimutatás. A VERK/400 beépített jelentéskészítő rendszerével felépíthetők a vezetői illetve a szabályozói-felügyeleti jelentések, azok rendszeres, ill. eseti jelleggel elkészíthetők. A főkönyvi és kontrolling dimenziókra kiterjedő analitikus adatokból készülő kimutatások a rendszeren belül, illetve excel kimenteten prezentálhatók.


Integráció

A VERK/400 integrált kiskereskedelmi (C+C) modullal, valamint pénztárgép integrációval is rendelkezik. Számos gyártó cég informatikai rendszerei felé kínál kapcsolódási lehetőséget törzsadat-szinkronizálás, rendelésfogadás és jelentésküldés céljából.

VERK/400 termékismertető letöltése
VERK/AI vezetői információs rendszer termékismertető letöltése
VERK WLG raktárlogisztikai komponens ismertető letöltése

Bővebb információért, ingyenes igényfelmérésért, termékbemutató szervezéséhez keresse kollegáinkat a megadott elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet.