Az R&R Software Zrt.

Az R&R Software száz százalékban hazai, a menedzsmentben aktív szerepet vállaló informatikai szakemberek tulajdonában álló szoftverház. Az 1991-es alapítás óta mindvégig nyereségesen működő céget független piackutatók a legnagyobb hazai üzleti alkalmazásokat szállító és fejlesztő vállalatok közé sorolják. A 200 fős szakértői bázissal rendelkező R&R Software 3 milliárd forintot meghaladó forgalommal, és folyamatosan növekvő export bevétellel járul hozzá a magas hozzáadott értékű hazai gazdasághoz. Igényeknek és céloknak megfelelően összeállított IT Konzorciumok vezetőjeként és partnereként az R&R Software más hazai vállalatokkal és kompetencia-központokkal összefogva, a konszolidált tevékenységet irányítva igyekszik beazonosítani magas hozzáadott értékű, nagy volumenű, fejlődő országokban felmerülő export lehetőségeket. A fejlesztési lehetőségek elnyerése esetén különös figyelmet fordít azok fenntarthatóságának, hosszú távú üzemeltetési képességeinek megteremtésére, amelyet a technológiai-műszaki fejlesztésekkel párhuzamosan végrehajtott tudástranszferrel ér el.

A VERK/400 fejlesztése 1993-ban kezdődött: az integrált vállalatirányítási rendszer - mint fogalom - ekkor még szinte teljesen ismeretlen volt Magyarországon. Azóta az R&R Software szakértői számos iparág meghatározó szereplőinél vezették be a VERK/400 rendszert.

Az R&R Software a VERK/400 fejlesztése során nagy tapasztalatot szerzett az IBM Power System i - régebben i5, illetve AS/400 - platformra történő egyedi alkalmazásfejlesztés, valamint az üzemeltetés területén is.